OBČNI ZBOR DRUŠTVA UTŽO – 2017

Člani Društva Univerza za tretje življenjsko obdobje Ivančna Gorica, smo se dne 28.2.2017 že drugič zbrali na občnem zboru samostojnega Društva. Naj opomnim, da je pred tem UTŽO delovala kot sekcija pri ZKD. Zbrali smo se v občinski sejni sobi, kjer smo potrdili vsa pripravljena poročila.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Poročanje na občnem zboru se je nanašalo na obračunsko leto, torej od 1.1.2016 do 31.12.2016. V maju, na zaključku študijskega leta, bo podano poročilo o realizaciji študijskega programa za celotno študijsko leto 2016/2017.

Poslovanje v preteklem letu je bilo zelo uspešno, število članov se iz leta v leto povečuje.

Generacija upokojencev, ki prihaja, se vse bolj izobražuje, svoje znanje poglablja v krožkih,

zanima pa se tudi za vse ostale dejavnosti (gledališče, prireditve, koncerti, tematska predavanja, delavnice, razstave…). Zavedamo se, da je skrb za osebnostno rast in kvalitetno preživljanje prostega časa še kako pomembno za naše zdravje.

Ker pa ima vsako delo svoja pravila in načela, smo na občnem zboru potrdili še Pravilnik o delovanju društva Univerza za tretje življenjsko obdobje, ki je tudi objavljen na naši spletni strani.

Društvo je ustanovljeno, statut in pravilniki potrjeni, spletna stran deluje, imamo nov logotip in novo obliko Utrinkov, uvedli smo dežurstvo ob začetku študijskega leta in vse kar sodi k novoustanovljenem društvu je na mestu. Potrebno je samo še pridnost in vztrajnost.

PA SREČNO VSEM!

Tilka Jelenčič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

© Spletno stran oblikuje Jože Mestnik in uporablja Wordpress
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×