Z bioresonanco nad bolezni

V Društvu UTŽO Ivančna Gorica smo v torek, 28. februarja, poslušali Darinko Strmole, dr. med., ki nam je razložila, kako lahko z bioresonanco pomagamo svojemu telesu do boljšega zdravja.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Darinka Strmole je zdravnica, ki je v svoji praksi doživela težko preizkušnjo, ko svojemu otroku z uradno medicino ni mogla pomagati. Pri iskanju pomoči je naletela na bioresonanco, katere začetnik je bil dr. Medved v Podčetrtku, sicer doma iz Stične. Ta izkušnja ji je pomagala, da je iz uradne presedlala na komplementarno medicino in da se je z bioresonanco začela ukvarjati poklicno. »Če stvari ne poznaš, še ne pomeni, da je ni, ali da ne deluje,« pravi.

Kaj je bioresonanca in kako deluje?

O resonanci govorimo, če sta združena dva sistema, ki imata enako frekvenco nihanja. Tudi celice v človekovem telesu imajo elektromagnetno nihanje in valovno dolžino z njej lastno značilnostjo. Celice si informacije izmenjujejo prek določenih frekvenc. V zdravem telesu so ta nihanja skladna, če pa so prisotni motilci, kot so alergeni, težke kovine, toksini, bakterije in virusi, je nihanje moteno, kar privede do bolezni.

Zdravljenje z bioresonanco poteka s posebno napravo BICOM, ki prek elektrod, položenih na telo, najprej ugotovi, na katerih delih so težave. Aparat loči harmonična in bolezenska nihanja in bolezenska nihanja oslabi, izniči ali vrne v telo. Telo signal sprejme in s posebnim terapevtskim nihanjem preide v resonanco, kar vpliva na njegove biokemične presnovne procese.

Zdravljenje z bioresonanco

Konvencionalna uradna medicina bolezen obravnava kot napako v biokemičnem ustroju in jo odpravlja z zdravili. Bioresonanca je celosten pristop, pri katerem upošteva tako materialno, kot biološko, čustveno in duhovno raven bolnika. Uporablja vse, kar človeku lahko koristi in zdravi organizem kot celoto. Če je okvarjena komunikacija med celicami, prihaja do težav, kot so vrtoglavice, glavobol ipd., če traja dalj časa, pa povzroči tudi bolezen organov. Zdravljenje je bolj uspešno, če z njim začnemo čim bolj zgodaj, torej na začetku bolezni. Terapija poteka tako, da je bolnik priključen na aparat, ki pokaže energijska odstopanja in odkriva kronične obremenitve. Z več raziskavami so ugotovili, da je zdravljenje z bioresonanco bolj uspešno, kot je zdravljenje z zdravili.

Kaj za svoje zdravje lahko naredimo sami?

Ravnovesje organizma in s tem bolezni lahko povzročijo elektrosmog (sevanje mobilnih telefonov »kuri« možgane), pesticidi, fungicidi, hormoni, toksini, bakterije, virusi, paraziti, nezdrava hrana s konzervansi in ojačevalci okusa, sladila, barvila, težke kovine (aluminij, amalgam) in alergeni. Tem bi se morali izogibati, kolikor je le v naši moči. Storimo pa lahko še kaj več.

Treba je dovolj piti, in to najmanj 2 litra vode dnevno, najbolje toplo, celo vročo, kar vzpodbudi čiščenje telesa. Dr. Strmoletova predlaga brezmesno dieto, ki naj traja 14 dni do enega meseca, ker s tem močno razbremenimo telo. V jesenskem in zimskem času od oktobra do maja priporoča dodatno uživanje vitamina D (npr. D-lux 3000 v spreju), ker ga v tem času sonce ne zagotavlja dovolj. Sicer naj bi bili na soncu vsaj 20 minut dnevno, in to v času od 11. do 16. ure, v kratkih rokavih in kratkih hlačah, s čimer dobimo 10.000 enot D vitamina. Vsaj pol ure na dan naj bi hitro hodili, poskrbeti pa je treba tudi za svojo dušo z glasbo, knjigo, ročnimi deli, sprehodom in druženjem z ljudmi, ki nam vlivajo pozitivno energijo.

Sklep: največ zase lahko naredimo sami, terapevt je samo naš pomočnik.

Ivančna Gorica, 1.3.2017

Joža Železnikar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

© Spletno stran oblikuje Jože Mestnik in uporablja Wordpress
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×