KAVARNICA ZA ŽIVLJENJE – Z VLAKOM V LJUBLJANO

»Želimo živeti polno in radostno, z odprtim srcem in umom, ohranjati dober spomin in zdravo telo, prijateljevati! In vendar je to študijski krožek, zato smo iz pestrih predlogov izbrale program, ki bo potešil pričakovanja, osvežil zanimive vsebine, nas bogatil…« ,
je zapisala mentorica Kavarnice Tatjana Lampret.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

V sklopu kavarnice za življenje se srečujemo enkrat mesečno. Članice krožka druži zanimanje za različne teme : skrb za zdravje, ohranjanje spomina, uporaba zelišč, obiski razstav in gledališč, slikanje, izdelava krpank, ..

Kot se za kavarnico spodobi, je potrebno obiskati tudi »pravo kavarno«.

Tako smo se odpravile v Ljubljano. Tatjana je v povabilu zapisala:

»Vlak nas bo odpeljal iz Ivančne Gorice ob 11.50, iz Ljubljane pa ob 17.23; vse drugo bo tako, kot si bomo naredile. Se gostile z ljubeznijo, dobrotljivostjo in svetlobo! Torej bo lepo!«

In tako je bilo. Kavarna Union je pravi pristan za prijetna druženja in sprostitev. V lahkotnem vzdušju smo uživale ob dobri kavi in osvežilni pijači, nato pa smo se odpravile na sprehod po okrašeni Ljubljani.

Praznična decembrska ponudba je idealna za druženje s prijatelji ali družino, romantično potepanje je kot darilo. Sprehodile in naužile smo se sijočega utripa mesta, obiskale odmaknjene in manj poznane kotičke našega mesta (Trubarjev antikvariat, Pravična trgovina 3 muhe, Čajnica..). In seveda zaključek v Ribji restavraciji.

Zvečer je vzdušje Ljubljane izjemno živahno s številnimi prireditvami v čudovito okrašenem starem mestnem jedru. Na vsakem koraku se čuti toplina in prisotnost mesta. Prenovljeno mestno jedro je zaprto za promet, kar je v veselje tako nam kot turistom.

Srečno in radostno 2017 !

Tilka Jelenčič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

© Spletno stran oblikuje Jože Mestnik in uporablja Wordpress
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×